Meer informatie voor:

Gebruikersvoorwaarden & Privacy

privacy shutterstock 72840718

 

Privacy policy

Museumgroep Leiden en de de Leidse musea zijn ervan overtuigd dat de bescherming van de persoonlijke levenssfeer van bezoekers van deze website van groot belang is voor de uitvoering van hun dienstverlenende activiteiten. Persoonsgegevens worden met de grootst mogelijke zorgvuldigheid behandeld en beveiligd. Museumgroep Leiden houdt zich in alle gevallen aan de eisen van de Wet bescherming persoonsgegevens. 

Verwerking van persoonsgegevens

In het kader van haar dienstverlening, wanneer u informatie aanvraagt, een brochure bestelt of anderszins contact heeft met Museumgroep Leiden, legt Museumgroep Leiden gegevens vast. Museumgroep Leiden gebruikt uw gegevens voor het toesturen van de op uw verzoek aangevraagde informatie.

Clickgedrag

Op de website Leidsemusea.nl worden algemene, niet-identificerende bezoekgegevens bijgehouden, zoals de meest gevraagde pagina's. Het doel hiervan is om de inrichting van de website te optimaliseren. Ook kunnen deze gegevens worden gebruikt om meer gerichte informatie op de site te zetten. Op deze wijze kan Museumgroep Leiden haar dienstverlening aan u verder optimaliseren.

Gebruik van cookies

Museumgroep Leiden maakt bij het aanbieden van haar diensten gebruik van cookies. Dit is een eenvoudig klein bestandje met gegevens dat op de harde schijf van uw computer wordt opgeslagen. Museumgroep Leiden maakt gebruik van tijdelijke cookies. Deze cookies bevatten geen persoonsgegevens en worden enkel gebruikt om het gebruik van de website voor u gemakkelijker te maken. Als u in uw browser het gebruik van cookies heeft uitgezet, kunt u nog steeds de meeste onderdelen van de website bezoeken.

Museumgroep Leiden en andere websites

Op de website treft u een aantal links aan naar andere websites. Hoewel deze websites met zorg zijn geselecteerd, kan Museumgroep Leiden geen verantwoordelijkheid dragen voor de omgang met uw persoonsgegevens door deze organisaties. Lees hiervoor de privacy statement, indien aanwezig, van de website die u bezoekt.

Vragen

Heeft u vragen of opmerkingen over het privacybeleid van Museumgroep Leiden, dan kunt u deze schriftelijk stellen aan: Museumgroep Leiden, Postbus 190, 2300 AD Leiden. Of per e-mail.

Wijzigingen 

Museumgroep Leiden behoudt zich het recht voor om wijzigingen aan te brengen in de privacy statement. Controleert u daarom regelmatig de privacy statement van Museumgroep Leiden.

Leiden, 29 augustus 2011